wycieraczka tył
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wycieraczka tył
ma ktoś jakieś schematy jak idzie przewód do spryskiwacza w mk4 moczy mi podsufitkę przy lewym tylnim słupku....
w mechanizmie jest taki plastikowy przewód jak go wyjąć bo wydaje mi sie wykrzywiony i zatkany
w mechanizmie jest taki plastikowy przewód jak go wyjąć bo wydaje mi sie wykrzywiony i zatkany
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
wycieraczka tył
Na górze lewego słupka z tyłu masz zlączkę , podejrzewam że tam Ci się rozpieło , trzeba zdjac zabudowę słupka i odchylić podsufitkę żeby się do tego dostać . Przewód z mechanizmu postaraj się ściągnąć , nie ma na nim chyba żadnej opaski . Jeżeli jest załamany i zatkany , to może być przyczyną rozpięcia złączki
wycieraczka tył
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
wycieraczka tył
bongo, połamane tak widzę ale czy przełamane? a to różnica
wycieraczka tył
jest tam w środku jakaś metalowa rurka miedzianna czy alu??
wycieraczka tył
maximusmanuel, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=124314" onclick="window.open(this.href);return false;
wycieraczka tył
bongo, ale jak wyciągnąć tę rurkę spryska zeby jej nie uszkodzić bo kolega który to rozbierał wyciągnoł ją w dwóch częściach niby ułamane
wycieraczka tył
Jeżeli masz (jeszcze) ją nie uszkodzoną to wysunie się bez problemumaximusmanuel pisze:ale jak wyciągnąć tę rurkę spryska zeby jej nie uszkodzić
Bo była już wcześniej ukręcona - ułamanamaximusmanuel pisze:bo kolega który to rozbierał wyciągnoł ją w dwóch częściach niby ułamane
Ba.........................
wycieraczka tył
szawełło, muszę sciągnąć silniczek czy mogę na aucie???
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
wycieraczka tył
lepiej ściągnij i wtedy rozbierzesz stosując się do tej porady http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=124314" onclick="window.open(this.href);return false;maximusmanuel pisze:szawełło, muszę sciągnąć silniczek czy mogę na aucie???
jak już z tamtąd leje to rurka jest ukręcona - rurka jest wykonana z mosiądzumaximusmanuel pisze:bongo, ale jak wyciągnąć tę rurkę spryska zeby jej nie uszkodzić bo kolega który to rozbierał wyciągnoł ją w dwóch częściach niby ułamane
a tu masz jak ma wyglądać ta rurka w całości to z mojej oferty sprzedaży tylnego mechanizmu na części ( oglądnij fotki )
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=391737" onclick="window.open(this.href);return false;