Lampy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Lampy
Witam z góry przepraszam jeśli nie w tym dziale... Mam pytanko jetem posiadaczem Golfa 3 i ostatnio dorwałem za darmo lampy na przód i tył Od golfa 4 (soczewkowe ala xenon). Będę je miał w poniedziałek. Wiec teraz pytanko , jeśli mam je za darmo czy opłaca mi się przerabiać . Mocowania sam zrobię ale jeśli chodzi o przeróbki blachy to tylko na zakład bym musiał uderzać. Spotkał się ktoś z was z takim problemem. Z góry dziękuję już niedługo zdjęcia pokażę mojego golfa po reaktywacji Pozdrawiam
Lampy
Poszukaj informacji o MK3 z frontem od MK4.
To czy ci się chce tak rzeźbić to już twoja decyzja. Po drugie, może to takiej przeróbki doczepić się ubezpieczyciel przy wypadku i nie wypłacić odszkodowania, nawet jeśli wina nie będzie po twojej stronie. Homologacja jest, ale reflektory nie są przystosowane do mk3 tylko mk4.
To czy ci się chce tak rzeźbić to już twoja decyzja. Po drugie, może to takiej przeróbki doczepić się ubezpieczyciel przy wypadku i nie wypłacić odszkodowania, nawet jeśli wina nie będzie po twojej stronie. Homologacja jest, ale reflektory nie są przystosowane do mk3 tylko mk4.
-
- Nowicjusz
Lampy
yhm... no ok dzięki .. to sądze że te co dostane sprzedam na alledrogo i zainwestuję w lampy przystosowane do mk3 dziękować A tak pobocznie nie wiecie gdzie jest ten duży złom koło berlina. podobno dużo i tanio czesci można dostać a nikt nie chce sprzedać tej informacji thx z góry...