Ori chlapacze przód - występowały?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Witajcie!
Czy w MK3 występowały oryginalne chlapacze z przodu? Bo wiem, że tył tak, a przód?
Czy w MK3 występowały oryginalne chlapacze z przodu? Bo wiem, że tył tak, a przód?
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A wrzucisz jakieś foto, abym wiedział dokładnie jak wyglądają, co by czasem jakiegoś chłamu z allegro nie kupić.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
skaktus jakbyś mógł to rzuć numerami tych chlapaczy bo coś nie mogę wywęszyć...
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mam takie same, z tym że znaczek jest biały
Numerek mogę wrzucić o ile go odczytam.
Dokładnie takie: (jeśli chodzi o znaczek) bo tutaj na foto mocowanie chyba nieco inne
Numerek mogę wrzucić o ile go odczytam.
Dokładnie takie: (jeśli chodzi o znaczek) bo tutaj na foto mocowanie chyba nieco inne
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ale Ty pokazałeś foto tylnych (kwadratowe wycięcie na zderzak) - takie już do mnie wędrują w przesyłce, tylko szukam dokładniejsze foto przednich chlapaczy.
Takie sa do wersi http://allegro.podroze.onet.pl/oryginal ... 24428.html" onclick="window.open(this.href);return false;prezesik25 pisze:dokładniejsze foto przednich chlapaczy.
A z tego co tu piszą inne sa do wersji CL/ GL http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=191656" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony czw lut 24, 2011 08:51 przez Rafał 21, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
Re: Ori chlapacze przód - występowały?
ja mam takie chlapacze i mam sporo fot na kompie wsio i nr cześci. Swego czasu szukalem takiego rarytasu i udalo sie. Foto rano wrzuce:)
Mam spory arsenal wiedzy na ten temat.
Dobranoc
Mam spory arsenal wiedzy na ten temat.
Dobranoc
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a nie chcesz tego "rarytasu" sprzedać?gello1 pisze:Swego czasu szukalem takiego rarytasu i udalo sie.
Jak kolega mnie wyprzedzi to niech wrzuci nr. części. Co mnie dziwi, te chlapacze były u mnie w golfie, mimo że to CL i w dodatku silnik 1,4 więc A że to rarytas to nawet nie wiedziałem. Jak by tego było mam chlapacze z przodu i z tyłu w standardzie... skoro to rarytas, idę je przykręcić, przyspawać i w ogóle
nie po to szukalem aby sprzedac. Ważne że spełniają zadaną im funkcje. W zimie woda i snieg nie szoruje za kaźdym razem po progach i podłodze. A w lecie kamienie nie obijają dolnej części błotnika,progów i błotnika. I o to w tym chodzi:)
foto będzie później bo narazíe nie mam neta(nadaje z komórki)
foto będzie później bo narazíe nie mam neta(nadaje z komórki)
rarytas w sensie źe teraz cieźko dostępne. Nowe w ASO chyba ponad 200 zł za komplet przód g tył. A używki też przeważnie w cenie. Chyba źe ktoś się nie zna to sprzedaje za grosze:)
nr części;
golf3 CL/vento CL przód: 1H0 075 111
golf3 GT,GTI,VR6/vento przód: 1H0 075 112
golf3 wszystkie wersje bez vento tył: 1H0 075 101
nr części;
golf3 CL/vento CL przód: 1H0 075 111
golf3 GT,GTI,VR6/vento przód: 1H0 075 112
golf3 wszystkie wersje bez vento tył: 1H0 075 101