siema, mam malo Ciekawe pytnie ale mnie meczy. gdzie jest zbiornik do spryskiwaczy na tylna szybe w mk II? Wstyd mi ze zadaje takie pytanie ale nie moge znalesc:/
dzieki za odpowiedz:)
golf II Spryskiwacz Tyl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
golf II Spryskiwacz Tyl
w golfie 2 sa dwie opcje. w starszych wersjach golfa byl z tylu w bagazniku po prawej stronie a w nowszych zbiornik pod maska jest na przod i tyl
- golfista_1993
- Mały gagatek
golf II Spryskiwacz Tyl
piratto1990 Witaj ! Po to jest forum żeby o wszystko pytać ale bez przesady . Otóż położenie zbiornika spryskiwacza tylnego zależy jak powiedział tomek mk2 2.0 od wersji... W moim MK2 85r 1.8 GTI 3D jest on z tyłu po prawej stronie patrząc od tyłu. Aby się do niego dobrać trzeba zdemontować materiał i parapecik. Ja w momencie rozbiórki mojego Golfika w celu konserwacji widziałem taki widok >> http://img408.imageshack.us/f/aaaaawu.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false; << Zaznaczyłem miejsce gdzie u mnie się on znajduje. Dwa małe kółeczka to miejsca gdzie jest on przykręcony na dwa wkręty, Mniejszy prostokącik to silniczek, jeżeli zamierzasz go wyjmować to pierw wylej albo wypryskaj płyn abyś się nie ''umoczył'' bo cie dziewczyna wyśmieje W silniczku też będzie troszkę płynu ale tylko resztki. Ogólnie nie ma żadnych problemów z jego wyjmowaniem.
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !