zaparowane szyby MK IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
zaparowane szyby MK IV
witam mam problem w moim golfie IV a mianowicie mam podczas jazdy mam zaparowane szyby boczne i przedniaszybe. i jak chcę właczyc nawiew np na nogi to po chwili szyba przednia zaparowuje i musze przełanczac nawiew na szybe dodam ze mam welurowe dywaniki czy dywaniki moga byc tego przyczyną?
Zakupie MK IV w dieslu ładnego i zadbanego.
zaparowane szyby MK IV
Podczas jak dlugiej jazdy? u mnie tez paruja a mam gumowe a to jak wlaczysz nadmuch cieply na nogi moze powodowac parowanie mokrych dywanikow auto masz pozamykane to skrapla sie na szybach
Zawsze warto mieć pod nogą więcej niżeli mniej ale w głowie mieć więcej jak w nodze to tak ku przestrodze
Re: zaparowane szyby MK IV
mogą bo są nasiąkniete wodą, wymien ewentualnie filtr kabinowy i zwróć uwagę czy przypadkiem nie masz załączonego obiegu zamkniętegoMarcin100420 pisze:...podczas jazdy mam zaparowane szyby boczne i przedniaszybe... czy dywaniki moga byc tego przyczyną?
zaparowane szyby MK IV
+ przeczytaj jeden z wielu tematów w których są odpowiedzi...
kabinówka, dywaniki, gazety pod dywany, półka nad kabinówką, uszczelka linki maski
kabinówka, dywaniki, gazety pod dywany, półka nad kabinówką, uszczelka linki maski