Gwiżdżą religi variant
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gwiżdżą religi variant
Witam. Mam problem z gwiżdżącymi relingami , hałas powstaje przy ok 100km/h, lub przy mniejszej prędkości gdy wieje wiatr. Jak sobie z tym poradzić, miał już ktoś podobny problem?
Gwiżdżą religi variant
kolego jeden z niewielu minusów kombiaków nic nie zmienisz chyba ze ściągniesz relingi
Re: Gwiżdżą religi variant
Demontaż nic nie da - bo zostaną mu wystające śruby do montażu relingu ...awo250 pisze:kolego jeden z niewielu minusów kombiaków nic nie zmienisz chyba ze ściągniesz relingi
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Gwiżdżą religi variant
Jak to auto bez relingów będzie wyglądaćawo250 pisze: chyba ze ściągniesz relingi
A tak....to MK 4 Variant bez relingów nie ma (chyba że się mylę). MK 3 owszem są .
Ba.........................
- domino19140291
- Ma gadane
Też walczyłem ze świstami musisz zdjąć relingi i dociąć z dętki albo innej gumy podkładki pod trzy osłony relingów. Wstawie później fotke
Ja myślałem o wstawieniu relingów od Audi ... jak każdy wie - relingi ze starych Audi mają wypasione podstawy z gumy,,,domino19140291 pisze:Też walczyłem ze świstami musisz zdjąć relingi i dociąć z dętki albo innej gumy podkładki pod trzy osłony relingów. Wstawie później fotke
domino19140291 pisze:Też walczyłem ze świstami musisz zdjąć relingi i dociąć z dętki albo innej gumy podkładki pod trzy osłony relingów. Wstawie później fotke
a w jaki sposób zdemontować relingi ? mógłyś dać opis albo wrzucić link jak to zrobić ?
z góry dzięki
Qubass pisze:domino19140291 pisze:Też walczyłem ze świstami musisz zdjąć relingi i dociąć z dętki albo innej gumy podkładki pod trzy osłony relingów. Wstawie później fotke
a w jaki sposób zdemontować relingi ? mógłyś dać opis albo wrzucić link jak to zrobić ?
z góry dzięki
Demontowałem u siebie ostatnio --- przednie osłony są wciskane - środkowe i tylne na niby zatrzaski , ale to takie wciskane jest,,,, bez problemu delikatnie podważasz by nie uszkodzić lakieru i odłażą .
Następnie zostanie reling , wkręcony śrubami - odkręcasz i demontujesz...
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Gwiżdżą religi variant
Minus kombiaków? Dlaczego ja mam Seata cordobe vario 97r i nic nie słysze że mam relingi z poprzeczkami na dachu ?
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- domino19140291
- Ma gadane
domino19140291 pisze:to nie relingi świszczą tylko bat anteny na 100% też mam varianta to wiem
Nie do końca --- jeśli relingi z przodu odstają od karoserii auta - to również powodują gwizd = a raczej szum i to dość głośny. Sprawdzone po odkręceniu antenki
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Gwiżdżą religi variant
ja zauważyłem, że bagażnik w vario ma poprzeczki w kształcie skrzydła samolotu. są bardzo cienkie. Widziałem bagażnik universalny i tam poprzeczki były grube, obłe gdzieś na 30mm i tam to konkretnie szumiało
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;