chodzi mi o to mocowanie co jest na zdjęciu Nie wiem czy bez nich będzie stabilna kanapa :/

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pierwsze pytanie tyczy się tego czy poprzednia, seryjna kanapa była dzielona?bieniek1984 pisze:Koledzy mam pytanie uda sie wsadzić kanapę z mk3 to mk2 ? Brakuje mi tego środkowego mocowanie na które nachodzą bolce zaznaczone ma ktoś może jakies zdjęcie jak to wygląda da się to dobrobić albo dokupić z mk3 i wrzucić do mk2 ?
chodzi mi o to mocowanie co jest na zdjęciu Nie wiem czy bez nich będzie stabilna kanapa :/
czekaj czy dobrze zrozumiałem teraz musze kupić 3 mocowania dwa co są bo bokach i jedno co jest na 2/3 długości. Tak ?BuganMKII pisze:Jeżeli nie: Masz większy problem. Oprócz zamontowania wspomnianego haka musisz zapewnić kanapie uchwyty boczne na których oparcie będzie trzymane u dołu i na których będzie możliwe składanie oparcia. Bez nich oparcie nie będzie stabilne.
Dokładnie tak.bieniek1984 pisze:czekaj czy dobrze zrozumiałem teraz musze kupić 3 mocowania dwa co są bo bokach i jedno co jest na 2/3 długości. Tak ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości