Jak zdemontować konsole z popielniczką ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.Chcę zdemontować konsole środkową (z popielniczką),ale niewiem jak się za to zabrać.Może ktoś podpowie.
Odkręcasz dwie śrubki (przy tych półkach) po bokach konsoli (jedna śrubka na stronę) i jedną śrubkę masz pod Mieszkiem(osłoną lewarka zmiany biegów) gdy już ją odkręcisz manewrujesz konsolą i ją wyciągasz,gdy już ją troche odsuniesz wtedy odepnij wtyczkę idącą do zapalniczki. koniec.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jak nie wiesz, w jaki sposób sie demontuje ten element to lepiej dalej nie grzeb
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
W razie co na Allegro jest pełno konsol, desek rozdzielczych i mechanizmów zmiany biegów do MK2, więc w razie co nie będzie tragediiJohnatan pisze:Jak nie wiesz, w jaki sposób sie demontuje ten element to lepiej dalej nie grzeb
Podpowiem jeszcze, że przed manewrowaniem wysuń konsolę spod deski (w stronę tyłu auta), żeby wyczepiła się z dwóch zatrzasków, które widać pod mieszkiem, oraz wyszła z bolca, który wchodzi w deskę (tego już nie widać z wierzchu)..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .