o to na pewno pomoze jak już wyciągnę końcówki linek ze ślizgów to raczej nie powinno być problemu z założeniem końców linek na nowy ślizg.
szukam w necie zdjęć tej części metalowej i nie mogę znaleźć. Ale wytłumaczę może mechanizm. Żeby bębenek wyjąc musimy odkręcać śrubę z boku drzwi i mechanizm polega na tym ze właśnie ta śruba swoim łepkiem jest w zagłębieniu tej metalowej części która prawdopodobnie przez odkręcanie srubki lekko się przekręca co pozwala na przesuniecie innych wypustek na tej metalowej okrągłej części które schodzą z bębenka i dlatego bębenek się wysunąć może.
Ogólnie miejsce tej metalowej części jest na wewnętrznej części drzwi jakby za klamka ale od wewnątrz. dokładnie tam gdzie idzie bębenek. Bo ta cześć jest naokoło bębenka gdy jest on w środku.
znalazłem w internecie zdjęcie z ta częścią !:) to jest ten metalowy okrąg on mi ciągle wypada jak już mam podskalna cala blachę podpięta klamkę i wkładam bębenek !
http://imageshack.us/photo/my-images/838/62326960.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;