Zatłuszczona szyba !
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zatłuszczona szyba !
witam, mam problem z przednią szybą , mianowicie jakos po myjni została cała zamazana od wosku na całej powierzchni pracy wycieraczek ,nie moge tego niczym zmyc próbowalem juz benz eks, denaturatem, pastą sonax do polerki szyb, plynami itd , nic nie pomaga pod słoncem widac jak szyba jest zatłuszczona lub cokolwiek to jest a w nocy to przeszkadza, macie jakies pomysły na to ? pozdrawiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zatłuszczona szyba !
wez automaxa i na sucho spoleruj jak lakier ewentualnie jeszcze sproboj z nitro rozpuszczalnikiem.
SZEROKO NISKO I TWARDO CZYLI GERMAN STYLE
Zatłuszczona szyba !
nitro radzi sobie z grubą warstwą oleju przepalonego, z tym też powinno dać sobie rade.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Zatłuszczona szyba !
ja sobie poradziłem ściereczką z mikrofibry, zwinąłem z kuchni żonce, możesz spróbować, na sucho.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zatłuszczona szyba !
ICE MAN PL, tak jak pisze kolega, nitro da temu rade, ale po nitro przemyj szybkę jakimś środkiem do szyb