Witam wszystkich.
Przymierzam się do montażu wewnętrznego lusterka fotochromowego i zanim zacznę wiercić oraz szlifować postanowiłem zebrać garść informacji. Fajny i pomocny temat jest tutaj ale w archiwum nie ma możliwości kontynuowania wątku. Szukam informacji na temat sposobu demontażu lusterka wewnętrznego (zwykłe bez czujnika deszczu). Jak to zrobić żeby nie zepsuć lusterka ani szyby? Spodziewałem się dziesiątek postów na ten temat ale poza powyższym szukajka nic nie znalazła
Z góry dzięki za pomoc.
Demontaz lusterka wewnetrznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=172523" onclick="window.open(this.href);return false;
to powinno być jasne
to powinno być jasne
- wariat12233
- Ma gadane
Re: Demontaz lusterka wewnetrznego
ten link kolega już podałPrzemo440 pisze:http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=172523
to powinno być jasne
kolego czy chodzi ci o zdjęcie lusterka z szyby...? Wystarczy jak złapiesz za ten element co łączy szybę z " lusterkiem" i przekręcisz... ja zakładałem w golfie III bo nie miałem po kupnie i właśnie w ten sposób było montowane
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Re: Demontaz lusterka wewnetrznego
Dzięki koledzy za pomoc - właśnie czegoś takiego szukałem. Szkoda, że temat lusterka fotochromowego znajduje się w archiwum, bo w rewelacyjnej poradzie grega brakuje tylko informacji na temat demontażu starego lusterka. W obecnej chwili jestem na etapie szukania odpowiedniego lusterka foto - po jego zdobyciu przystępuję do rzeźbienia
Pozdrawiam
Pozdrawiam