Dzisiaj przyszły do mnie amory Sachs o nr 105 739. Sprawa jest tego typu, że element roboczy (kolor czerwony)
stoi w miejscu. Ręcznie muszę go wyciągnąć. Nie ma najmniejszego samoistnego działania z jego strony.
Sprawa jest o tyle dziwna, że jest on świeżo wyjęty z paczki i jest to dla mnie tym bardziej dziwne, bo jeszcze
się z czymś takim nie spotkałem. Dotyczy to w takim samym stopniu obydwu sztuk. A może ja czegoś nie wiem
Nowe amortyzatory - zepsute ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
gazowo-olejowe amorki same beda wychodzic,w przypadku olejowych nie ruszaja sie, natomiast stawiaja opor podczas ich wyciagania oraz wciskania.
A spogladajac na nr amorka chodzi o olejowe, wiec wszystko ok.
A spogladajac na nr amorka chodzi o olejowe, wiec wszystko ok.
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
No i tu się zgadza. Dzięki wielkie.ankonian7 pisze:natomiast stawiaja opor podczas ich wyciagania oraz wciskania.
Mam jeszcze pytanie odbiegające od tematu.
Jak dokręcać amor. Czy najpierw dokręcić do końca dół, potem postawić na koła i dokręcić górę, czy dół i górę
dokręcić dopiero po opuszczeniu samochodu ?
Jak dokręcać amor. Czy najpierw dokręcić do końca dół, potem postawić na koła i dokręcić górę, czy dół i górę
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Górę możesz dokręcić od razu,dół po opuszczeniu.luke320 pisze:Czy najpierw dokręcić do końca dół, potem postawić na koła i dokręcić górę, czy dół i górę
Psia krew. Po przeczytaniu jakiegoś postu na forum zrobiłem na odwrót. Czyli co, luzować te śruby, docisnąć parę razyMichał_1977 pisze:Górę możesz dokręcić od razu,dół po opuszczeniu.
tył i skręcać, czy może jednak zostać ?