Wymiana podłogi Golf II

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Piwko97
Nowicjusz
Nowicjusz

Wymiana podłogi Golf II

Post autor: Piwko97 » pt lip 31, 2015 22:46

Witam. Jak w temacie, potrzebuję wymienić podłogę a dokładnie okolice pod fotelami pasażera i kierowcy. Poprzednik na dziurki średnicy 7-10cm PONAKLEJAŁ na piankę kawałki blachy, po czym dociągnął to NITAMI :)). Chce to poprawić, fotel się nie zapada, woda nie chlapie ale chce, by jeszcze trochę pojeździł (dłużej niż rok). Czy ktoś z Was robił tego typu zabiegi? jakby to wyglądało cenowo, na co mam się nastawiać? Pytam wpierw tu, niż u blacharzy. ;)

Awatar użytkownika
VW_seller
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Wymiana podłogi Golf II

Post autor: VW_seller » sob sie 01, 2015 11:12

ja wspawywałem koledze blache ocynkowaną kawałkami po 30 cm i od tego po 5cm kawałkach płaskownika 3.5mm do wzmocnienia ,przeżyje to teraz auto :helm:
koszt : blacha na złomie w cenie złomu blachy ocynk 2mm w sumie zaplaciłem jakieś 50zł i płaskowniki 30zł robota 250zł bo koledze ,normalnie nie wiem ile bym wziął ale raczej bym się za to nie zabrał z racji tego że mi się już nie chce ,bo jednak roboty z tym troche jest . blacharz może i z 400zł zawołać + materiał ale zależy z czego cchesz lub z czego będzie robił ,ja wybrałem ocynk z wiadomych celów ale i tak na to kolega nałożył ze 2 warstwy bitexu :shock:

naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Wymiana podłogi Golf II

Post autor: Qto » sob sie 01, 2015 13:46

Piwko97 pisze:Pytam wpierw tu, niż u blacharzy
właśnie chyba lepiej podjechać do 2-3 fachowców i zapytać jak to widzą, może przedstawią ze dwie wersje narpawy... bo gdybanie przez internet, zwłaszcza nie widząc o co chodzi, może się znacznie różnić od realiów

Piwko97
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Wymiana podłogi Golf II

Post autor: Piwko97 » wt sie 04, 2015 18:13

Mimo wszystko dzięki :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”