Witam, przeszukałem już całe internety ale nie mogłem znaleźć podobnego problemu, który wystąpił u mnie.
Niedawno wymieniłem poduszki razem z łożyskami na amorkach ponieważ miałem luz na kielichach i stukało. Po wymianie wszystko było okej na jeden dzień, teraz luz i stuki znowu się pojawiły. Miał ktoś podobny problem?
Luzy na kielichach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: Luzy na kielichach
jakiej firmy ? kto zakładał ?kuba716 pisze:wymieniłem poduszki razem z łożyskami na amorkach ponieważ miałem luz na kielichach i stukało.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Tak łożyska bo gdy zdjąłem prawą strone łożysko rozsypało się w drobny mak, ale co się okazało. Jakimś cudem poluzowała się śruba dokręciłem i wszystko gra.
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Luzy na kielichach
nie cudem tylko możliwosci może być dużo ,masz proste koła ,dobre opony ? nie masz bicia ? jezdzisz dużo po dziurach ,czyt złych drogach ?kuba716 pisze:Jakimś cudem poluzowała się śruba dokręciłem i wszystko gra.
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
Tak, często do pracy jeżdżę por drogach które są łatane i są mega nierówności albo jest zfrezowany asfalt.