[mk4] Gumy stabilizatora z Poliuretanu.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Siemka
Panowie borykam się z problemem skrzypiących gum stabilizatora;/ Chcę je wymienić i zastanawiam się czy założyć oryginalne czy czerwone z Poliuretanu ??
Czy poliuretan nie będzie skrzypiał za rok ?? Ma ktoś założone i dłużej użytkuje takie gumy ??
Zawieszenie seria!
Będę wdzięczny za informację
Pozdrawiam.
Panowie borykam się z problemem skrzypiących gum stabilizatora;/ Chcę je wymienić i zastanawiam się czy założyć oryginalne czy czerwone z Poliuretanu ??
Czy poliuretan nie będzie skrzypiał za rok ?? Ma ktoś założone i dłużej użytkuje takie gumy ??
Zawieszenie seria!
Będę wdzięczny za informację
Pozdrawiam.
ja mialem CC poskladane na pu, poduszki pod silnik i zawias. Silnik byl odczuwalny w srodku, a zawieszenie bylo sztywniejsze, zywotnosc hmm ori gumy w wahaczach wymienialem co rok (prawa strona) jak dalem PU drugi rok leci i nic.
pozdawiam MiChI
PS. CC jezdzil w KJS
pozdawiam MiChI
PS. CC jezdzil w KJS
zadnych, wiadomo jak skladasz musi byc czysto
jestes pewien ze akurat gumy na stabilizatorach Ci skrzypia
jestes pewien ze akurat gumy na stabilizatorach Ci skrzypia
Jestem pewny ,ze to gumy od stabilizatora , to taki mankament golfa
-
- Ma gadane
Re: [mk4] Gumy stabilizatora z Poliuretanu.
Mam na przodzie komplet poliuretanu. Na wachaczach sprawuje sie super, tak samo jak lacznik stabilizatora. Jesli chodzi obejmy na stabilizatorze to je sciagnalem po okolo 30 tys bo niemilosiernie skrzypialy, zwlaszcza po deszczu. Zalozylem ori i jak narazie jest ok. To skrzypienie bylo zwlaszcza jak na postoju kreciles kolami. Mysle ze lepiej tutaj kupic ori. Co do reszty to jak najbardziej polecam bo twalosc wieksza i jezdzi sie tez lepiej.
seaman1982, Mega dzięki za info
A co sądzicie o gumach lemfordera ?? bo w serwisie nie mają już takich jak ja potrzebuje, a koszt za obejmy to po 40zł za sztukę :O:O
Znajomy poleca mi Lemfordera. Ma ktoś jakieś doświadczenie z lemforderem na stabilizatorze ??
A co sądzicie o gumach lemfordera ?? bo w serwisie nie mają już takich jak ja potrzebuje, a koszt za obejmy to po 40zł za sztukę :O:O
Znajomy poleca mi Lemfordera. Ma ktoś jakieś doświadczenie z lemforderem na stabilizatorze ??
Gumy stabilizatora to tylko ori z ASO, każda inna jest gó...no warta i po czasie skrzypi.
No wlasnie nie ma w ASO takich jak potrzebuje i są niedostępne:/ najlepsze co jest dostepne to lemforder,
A jakigo producenta wkladali na pierwszy montaż ??
P.s montowal ktoś lemfordera na staba ??
A jakigo producenta wkladali na pierwszy montaż ??
P.s montowal ktoś lemfordera na staba ??