Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc się przywitam. Mam na imię Robert i jestem szczęsliwym posiadaczem Golfa V, 1.9 TDI, wersja Trendline 3-drzwiowa
Chciałbym przy okazji zapytać o dość nietypowy luz na przednim lewym kole i choć przeszukałem forum z podobnymi topicami nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi na mój problem. Otóż, luz na kole raz jest a raz go nie ma, tzn. jest to uzależnione od tego czy samochód stoi na ziemi, czy jest na podnośniku. W tym drugim przypadku luzu nie da się wyczuć, ale gdy samochód stoi na ziemii luz CZASAMI się pojawia. Czasami też przy skręcaniu następuje odczuwalny przeskok jakiegoś elementu w zawieszeniu i wtedy ten luz wraca. O co chodzi, bo byłem już u dwóch mechaników, nawet na szarpaku na stacji diagnostycznej i nikt nie był w stanie udzielić mi sensownej odpowiedzi.
Z góry dzięki za pomoc
Nietypowy luz na kole
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
-
- VWGolf.pl Killer
NIETYPOWY luz na kole
kolego sprawdź sprężynę czy cała ,lub wina leży w łożysku mac persona
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11