wydech mk2 poj.1.8
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wydech mk2 poj.1.8
witam.poszuje w/w kompletnego wydechu?czy jest mozliwość dobrania czego innego co by pasowało bo jaki pzreróbkach.ciezko znależć uzywany do 1.8
Re: wydech mk2 poj.1.8
to znaczy 1.6 benzyna a disel to jaka ?.z jakiej Twoim zdaniem wersji byłoby najlatwiej zaadoptowac??
wydech mk2 poj.1.8
Oba 1.6 pasują. Nie ma znaczenia czy Pb czy ON. Średnice są takie same.
A pasują do 1.8 bez przerabiania. Zakładasz i jedziesz.
Z toledo w końcowy obcinasz na końcu rurę odpowiednio, z jetty podobnie.
A pasują do 1.8 bez przerabiania. Zakładasz i jedziesz.
Z toledo w końcowy obcinasz na końcu rurę odpowiednio, z jetty podobnie.
wydech mk2 poj.1.8
witam Cie.dzieki ze odpowiedziales na mojego posta.mam do Ciebie pytanie.opisze Ci o oco chodzi.mój wydech wyglada następująco.mam rure od kolektora ,późnie j jest katalizator.potem tłumik środkowy w kształcie prostokata krotkiego i oczywiscie koncowy tlumik.na allegro jak rowniez na tablica sa ogloszenia o wydechach nowych kompletnych na ktorych widac ze jest tylko dluga rura od kolektora potem srodkowy tlumik w ksztalcie dlugiego walca i koncowy tlumik.ja rozumiem ze jest to tzw pzrelot zamiast katalizatora.ale nie wiem czy ten dlugi walec mozna wsadzic zamiast tego prostokąta??tak samo jest na tablicy.zamowilem taki z tablicy i sie zastanawiam czy to bedzie pasowac.
wydech mk2 poj.1.8
Jeżeli zamówiłeś taki jak w czerwonej ramce to będzie pasował chociaż zasadniczo powinno być tak jak w niebieskiej ramce czyli tak jak masz w oryginale.
Ale spoko, głośniejszy nie będzie, mocowania na wieszaki są w tym samym miejscu więc będzie pasowało.
MK2 jest cierpliwy i znosi każdy patent
Ale spoko, głośniejszy nie będzie, mocowania na wieszaki są w tym samym miejscu więc będzie pasowało.
MK2 jest cierpliwy i znosi każdy patent
Re: wydech mk2 poj.1.8
to bedzie taki jak w czeronej.ale spoko.mam takie pytanko bo widze ze jeste z okolic Lublina tak??znasz moze kogos kto by to zalozyl za kaske oczywiście.czy u mnie w wersji 1.8 z 1989 r.jest katalizator??
wydech mk2 poj.1.8
ja mogę Ci założyć
Jak masz silnik 1,8 na wtrysku to masz a jak gaźnik to różnie.... najlepiej podaj oznaczenie silnika to powiem Ci na 100 %.
Jak masz silnik 1,8 na wtrysku to masz a jak gaźnik to różnie.... najlepiej podaj oznaczenie silnika to powiem Ci na 100 %.