amory tylne mk3 i mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
amory tylne mk3 i mk4
jakie sa wymiary amorow w mk3 i mk4? czy bylaby mozliwosc zastosowania tych amorow zamiennie?
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
amory tylne mk3 i mk4
nie!!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=351409 nowy nabytek
to nie, że ja się boję prędkości to prędkość boi się mnie :D
to nie, że ja się boję prędkości to prędkość boi się mnie :D
amory tylne mk3 i mk4
To się wypowiedział dość ;]
Problemem na dzień dobry jest nieco inna konstrukcja zawieszenia (które jednak ogólne założenia ma takie samo) a konkretniej fakt że w mk3 amor leci w sprężynie (jak to kilku mądrych na forum się spiera - z tyłu jest "makperson" ) a w mk4 elementy te są rozdzielone
Problemem na dzień dobry jest nieco inna konstrukcja zawieszenia (które jednak ogólne założenia ma takie samo) a konkretniej fakt że w mk3 amor leci w sprężynie (jak to kilku mądrych na forum się spiera - z tyłu jest "makperson" ) a w mk4 elementy te są rozdzielone
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
amory tylne mk3 i mk4
a co to za roznica czy leci w sprezynie czy obok, dzis mierzylem, amor w mk3 jest dluzszy o ok 10cm
amory tylne mk3 i mk4
Różnica jest na przykład taka że amor od mk4 nie posiada talerzyka na sprężynę a ten od mk3 nie wejdzie do mk4 bo się owy talerzyk nie zmieści?
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
amory tylne mk3 i mk4
no dobra z mk4 do mk3 nieda rady bo niema talerzyka, a na odwrot mozna by bylo zalozyc, po co zakladac talerzyk?