skrzypienie w golfie IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
skrzypienie w golfie IV
jak będziesz miał trochę czasu to wytargaj sprężyny, zaspodaj na dole jakiś smar...i zobacz czy wtedy będzie skrzypiało przy zaciągniętym ręcznym - stawiam że niepawel1987 pisze:Gdy ręczny jest zaciągnięty tylko na 2 "ząbki" to przy wsiadaniu, czy też kołysaniu się w aucie (najczęściej przy małym wzniesieniu) potrafi trochę zaskrzypieć. Dzieję się tak dlatego, że klocki nie są dobrze zaciśnięte na tarczy i koło potrafi trochę się ruszyć
zrób to samo co napisałem wyżej...ja dalej stawiam na sprężyny.kazik1906 pisze:miałes racje jak zacisnąłem mocno ręczny skrzypienie jakby ustało
skrzypienie w golfie IV
Stukał mi tłumik o belke
zadnych tulei nie musiałem wymieniać.dzieki wszystkim za pomoc
pzdr
pzdr
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
skrzypienie w golfie IV
proszę bardzokazik1906 pisze:Stukał mi tłumik o belke
2x napisałem, że stawiam że to dźwięk ze sprężyn...Ty stwierdziłeś że tłumik a teraz piszesz PW że dalej coś jest nie tak i pytasz co to może być. Jestem prawie pewny że to sprężyny, Ty nie masz zamiaru tego sprawdzić, bo pewnie myślisz że gadam od rzeczy...ale o inne rady pytasz, to co ja innego mam Ci poradzić ??