Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
muszkatobiasz pisze:A kierownica kręci sie tak normalnie z lekim oporem czy tak że bez jakiego kolwiek wysiłku?
muszkatobiasz pisze:Bo możliwe ze cos z maglownicą sie dzieje! Może jak troche pojezdzisz to sie rozrusza!
XV2 pisze: Pasek nowy ma prawo się rozciągnąć.
Nie pamiętam ale chyba po 100 km wymaga ponownemu naciągnięciu .
No to nikt nie każe tobie czytać co pisze, forum jest po to aby czegoś się dowiedzieć i znalesc odpowiedzi na swoje pytania.XV2 pisze:Nie powinienem się tu wypowiadać bo działasz mi na nerwy
Napisałem że psiknąłem na niego a nie smarowałemkrissMK4 pisze:pierwszo słyszę żeby pasek czymś smarować ,
No i tak zrobiłem, wymieniłem na innej firmy i trochę krótszy bo 6PK1088 i jest okejkrissMK4 pisze: a co do marki gates to taki ich urok ze piszczą niemiłosiernie , kup contitech , lub bosch i będzie po problemie z piszczeniem
nie bierzesz udziału w dyskusji i raptem wyjeżdżasz z takim tekstem jak Filip z konopi, ogarnij sięXV2 pisze:
Nie powinienem się tu wypowiadać bo działasz mi na nerwy
to po jaką włączasz się w dyskusjęNie miałem do czynienia z takim silnikiem. Nie ma ludzi wszystko wiedzących.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości