półośka tdi 90ps 2001 alh
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mam pytanie czy półośka jest taka sama w mk4 w silnikach 1.9 tdi 90 ,110 ps np czy od agr pasuje do asv albo do alh albo do ahf -pytam sie bo nie wiem czy musze szukac koniecznie z tym samym oznaczeniem bo org ma 1J0 407 272 i jakąs litere na koncu a w uzywce strasznie duzo jest tych półosi a wygladaja na takie same podejrzewam ze wszystkie skrzynie 5 w tdi maja te same póloski a koncowki róznia sie moze rocznikowo albo modelowo -moze ktos wymienial półos to bedzie wiedział
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Niestety nie odp Ci na to pytaniale wyjmij swoja pomierz średnicę długość i ile ma zebów ,
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: półośka tdi 90ps 2001 alh
tyle to ja wiemgrandi pisze:Niestety nie odp Ci na to pytaniale wyjmij swoja pomierz średnicę długość i ile ma zebów ,
Według etki jest taka sama w silnikach APK,AQY,AGR,ALH,AHF,ASV,ATD , tylko zwróć uwagę na końcówkę oznaczenie i kup z taką sama.Bo z inna (np.CT) jest do benzyn i z ciężarkiem wyrównoważającym.
dzieki wlasnie na taka odpowiedz czekalem ,i tak tez myslalem ze te beda pasowac a odpadaja axr ,ajm ,asz i arl ,pozdro