witam jestem nowy wiec z góry przepraszam jak nie ten dział. Więc tak dziś zawisłem golfem w blocie i przednia cześć wydechu odczepiła sie od kolektora mam tylko 1 kleme i teraz pytanie da się jakoś załozyc wydech na ta jedna kleme? I drugie pytanko
za kolankim jest takie łaczenie na 3 śruby jedno oczko zerwalo się czy stanie się cos jak przykrece kolanko tylko na 2 sruby z gory dzieki
i nie piszcze mi zeby jechac na szrot poniewaz jest sobota a na poniedzialek ranek potrzebne auto
przednia cześć wydechu golf mk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Nie.gució pisze:da się jakoś załozyc wydech na ta jedna kleme?
Będzie warczeć,ale w sumie co za różnica....i tak będzie warczeć na wcześniejszym łączeniu za pomocą 1 klamrygució pisze:czy stanie się cos jak przykrece kolanko tylko na 2 sruby
moze pochwale się swoja głupotą zamiast drugiej klemy wziełem drut i zawiązałem tak zeby by nie było szpary miedzy katalizatorem a wydechem a na drugim łaczeniu wzielem puszke od piwa i zrobiłem coś w stylu zaślepki faktycznie jest glośniejszy ale nie tak jak bez tłumika ))