Sciąga w lewo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sciąga w lewo
Witam mam pewien problem w MK4 ostatnio zauważyłem, że żeby jechać prosto muszę mieć delikatnie kierownicę trzymać w prawo bo jak ustawie ją idealnie prosto to ściąga mnie w lewo dodam też że miałem ostatnio małą stłuczkę gośc uderzył mnie w prawe tylne koło (stalówki) , zaliczyłem już geometrie i majster stwierdził że jest ok tylko tył prawe koło delikatnie ucieka poza skale w prawo hmm ale mówił że to nie powinien być powód, i teraz mam dylemat co jest nie tak? że sciąga mnie w lewo? po geometri zmieniłem na felgi letnie proste wyważone i problem występuje dalej, może jednak powód tkwi w tylniej prawej uderzonej kolumnie? czy szukać może czegoś innego? może spróbować gdzieś indziej geometrie ustawić ? bo tam gdzie byłem to gość tak jakoś nie potrafił mi konkretnie nic powiedzieć hmm z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi ps. chciałem dodać że w sumie jak puszcze kierownice to nie ściąga auta chodzi bardziej o to że żeby jechał prosto to muszę mieć delikatnie kierownice w prawo tak jak by była źle ustawiona.
1.9 TDI AGR Seria 96KM >(czip)111KM>(0.216)130KM>c.d.n
Passat B5 FL 2001r 1.9 TDI AVF 131KM > 165KM
Passat B5 FL 2001r 1.9 TDI AVF 131KM > 165KM