Witajcie
Mam problem. MK4 variant. Założyłem gwint mtsa, złozyłem go tak (przod) talerzyk z zestawu wypuklym do góry - łożysko ząbkami do dołu - poduszka - sruba - talerzyk górny i znowu sruba. czy to jest prawidłowo? wydaje mi sie ze tak bo inaczej sie tego chyba nieda zlozyc. A problem polega na tym ze przy skrecaniu cos ociera jak patrze pod maską to tak jakby ta poduszka o cos ocierała, jak dotykam przy skrecaniu tą poduszke to drga. to jest taki dzwiek skrzypiącej gumy. Czy mozliwe jest zeby ta guma(poduszka) ocierala o ten dolny talerzyk? dzieje sie to z obu stron.
z gory dzieki za sugestie pozdrawiam
cos ociera w kielichac po zmianie zawiasu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
cos ociera w kielichac po zmianie zawiasu
sprawdzałeś czy łozysko sie kreci ? mozliwe ze zbyt mocno dokreciles nakrętke na tłoczysku
Mój GTI: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=499693
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"