Prośba o opinie- prostowarka do felg
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam , czy ktoś zorientowany jest w modelu prostowarki WS 003? Możecie wyrazić swoją opinie?
Dobry sprzęt mamy w warsztacie taki, generalnie wszystko gra, dodatkiem jest czujnik zegarowy, możliwe montowanie felg, 3, 4 i 5 otworowych. Suport z imakiem nożowym wykrywa uszkodzenia bez problemu. Inwestuj śmiało, taki sprzęt ma Lewor- masz linka i zerknij sobie na ofertę- http://www.lewor.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ja tu kupowałem.
-
- Nowicjusz
Re: Prośba o opinie- prostowarka do felg
super, sorry za tak późną odpowiedź, troche spraw na głowie. Zerknąłem na ofertę i świetnie, bo jest to co chciałem, szkoda, że tylko Ty zareagowałeś, liczyłem na rozbudowany watek, ale i tak wyszedłem na tym dobrze, bo firma spoko. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Re: Prośba o opinie- prostowarka do felg
Witam. Mam w posiadaniu maszynę do prostowania taką jak Wy (Hatco WS 003) ale mojej brakuje kształtek do odkształcania krzywizn (tzn mam dosłownie 2szt. w reszcie są zerwane gwinty albo ułamane) i mam tylko jeden nuż do toczenia na dodatek straszny ma luz podczas toczenia mimo dokręcenia wszystkich śrubek robi minimalne dziury w toczonej feldze :/ proszę poradźcie mi coś no i gdzie mogę dokupić brakujące elementy albo z jakiej innej firmy by podeszły? z góry dziękuję i pozdrawiam.