Witam , mój pierwszy post na tym forum .Szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam:D
Posiadam WV caddy 2000 r 1,9sdi. Jest po wypadku lekkim , potrzebuje do niego : Maglownice , sanki co trzymają silnik , przednią belkę co trzyma silnik , rozrusznik . Moje pytanie jest takie , z jakich pojazdów i z jakimi silnikami pasują te cześć do mojego WV . Znajomy ma recykling i ma dużo samochodów prócz caddy i silników w WV sdi. Wiem tylko tyle , że części blacharskie pasują z seata ibizy , lub WV Polo. Pozdrawiam
WV caddy 1,9sdi , Rozbity przód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
WV caddy 1,9sdi , Rozbity przód
caddy 2000 to jest na bazie polo . Zerknij na części od seata inca i od polo. Rozrusznik będzie również pasował od golfa w dielsu lub tdi
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5