luzy na mcpersonie???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
luzy na mcpersonie???
Witam ! Ok roku temu wymieniałem w moim mk4 wszystkie amortyzatory i sprężyny. Ostatnio wyczułem jadąc po nierównościach( betonowe płyty kratowane) luzy .W domu podlewarowałem cały przód i łapiąc za koło podnosząc w górę wyczuwalny jest luz,na drugim kole też.Dodam że na żadnych końcówkach i wachaczach luzu nie ma. Pomocy !!!!!!
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
luzy na mcpersonie???
I co Cię tak dziwi? Tak ma być.CINEK0912 pisze:łapiąc za koło podnosząc w górę wyczuwalny jest luz
luzy na mcpersonie???
A pomóc może wymiana łożysk na mcpersonie? ewentualnie tych gum okrągłych pod kielichy?
Re: luzy na mcpersonie???
Takie rzeczy to sie odrazu wymienia przy wymianie amortyzatorow, bo to jest jedna robotaCINEK0912 pisze:A pomóc może wymiana łożysk na mcpersonie? ewentualnie tych gum okrągłych pod kielichy?
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
luzy na mcpersonie???
Od góry kolumna nie jest mocowana, więc przy podniesieniu auta opada o jakieś 10 mm i opiera się talerzykiem o nadwozie. Stąd uderzenie , gdy wpadasz w głęboką wyrwę.stonefree pisze:Tak ma być