U mnie było to samoxXAdiXx pisze:przy hamowaniu były spowodowane luzem między zaciskiem a klockiem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie było to samoxXAdiXx pisze:przy hamowaniu były spowodowane luzem między zaciskiem a klockiem
Ja wymieniłem i problem zniknąłzygit pisze:ja mam taki sam problem przy hamowaniu podczas cofania, czyli musze klocki wymienic??
Naturalne zachowanie silnika w momencie kiedy pompa od wspomagania pracuje z pełna mocą a więc stawią największy opór silnikowi.xXAdiXx pisze:powiem tyko tyle że jak zapalę silnik i skręcę kierownicą do oporu w lewą lub prawą stronę to spadają obroty silnika o jakieś 200 obr. ale czy to maglownica to nie wiem
Przecież to jest naturalne, że koło napotykając na opór w postaci krawęznika / kamienia będzie powodowało skręcenie kierownicy / wyrywanie. Wszystko zalezy od prędkości z jaką najeżżasz na krawęznik. Im ona większa tym efekt wyrywania kierownicy też rośnie. A to, że masz tak silne odczucie to po części przyczynaxXAdiXx pisze:albo przynajmniej jak wytłumaczyć to że koła same poddają sie podczas wjazdu na krawężnik że kierownicę wyrywa z rąk?
To też może byc przyczyną stuków.xXAdiXx pisze:diagnosta powiedział że w zawieszeniu trzeba wymienić tylną tuleje przedniego wahacza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości