Co to za sprężyny? Oto jest pytanie :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A więc kupiłem goferka już jakiś czas temu. Auto dość nisko siedzi. Okazało się ze ma jakieś żółte springi ;] chciałbym wiedzieć co to i ile poszedł w dół. Bo podczas jazdy czuje sie ze to lekko sztywna sprężyna. Na sprężynie widnieje 91018/1. Dodaje fote.
I z przodu i z tyłu są takie same w sensie wyglądają tak samo ;] na zawiasach się nie znam więc pytam. Amor wygląda na seryjny.
Co to za żółte ustroistwo ?
I z przodu i z tyłu są takie same w sensie wyglądają tak samo ;] na zawiasach się nie znam więc pytam. Amor wygląda na seryjny.
Co to za żółte ustroistwo ?
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Wrzuc fotke auta jak stoi na tym zawieszeniu bo po kolorze sprezyn nikt Ci nie wywrozy ile poszlo w dol.
tak to wygląda. Fotkę pomniejszyłem żeby nie śmiecić.
Bardziej mi chodzi czy dopasowywać do tego amortyzatory czy raczej dać normalne springi
Bardziej mi chodzi czy dopasowywać do tego amortyzatory czy raczej dać normalne springi
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Z tej fotki wyglada ze obnizone -40/40mm, przod kiepsko widac. Jak dasz normalne springi to Ci pojdzie do gory i bedzie miekszy.
trochę odświeżę temat. Powoli myślę nad wymianą amorków w całym autku. I pytanie czy te sprężyny zostawić i dać np Monroe gazówki czy coś innego wsadzić? Czy te sprężyny zostawić czy zmienić?
- Paweł Marek
- V.I.P.
syncroo, fotki już nie widać, na jakiej podstawie ktoś ma się wypowiedzieć
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
foto w pierwszym poście jest z tego co widze. Na tym foto z kolejnego posta niewiele widać bo małe było.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
No wlasnie male bylo a teraz nie ma wogole. Jak springi nie sa tluste to je zostaw a amorki zmien na jakies sportowe.