Skończyło się wspomaganie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam od jakiegoś czasu hałasowała pompa wspomagania już w planach był zakup nowej.
W dniu dzisiejszym pompa zaskoczyła mnie jak wyszedłem z pracy kierownica ciężko chodziła a oprócz tego pampa strasznie hałasowała. Przeciąłem pasek i pompa nie hałasuję tylko trochę ciężko się kręci. Pytanie moje jest następujące czy można jeździć bez wspomagania, czy można w jakiś sposób uszkodzić coś innego.
W dniu dzisiejszym pompa zaskoczyła mnie jak wyszedłem z pracy kierownica ciężko chodziła a oprócz tego pampa strasznie hałasowała. Przeciąłem pasek i pompa nie hałasuję tylko trochę ciężko się kręci. Pytanie moje jest następujące czy można jeździć bez wspomagania, czy można w jakiś sposób uszkodzić coś innego.
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
trochę możesz jeździć ale jak najszybciej napraw. Co w maglownicy ma być smarowane a przestaje ulega zużyciu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dzisiaj zajrzałem do zbiornika na płyn do wspomagania i okazało się że w środku jest pusto i teraz nasuwa się pytanie czy było pusto i pompą przestała działać czy pompą przestała działać i dopiero potem wcieło płyn
- Paweł Marek
- V.I.P.
Nie wiem czy to ważne czy pierwsze było jajko czy kura ale pompa jest skończona jeśli pochodziła na sucho. Powinieneś tylko wcześniej przecież wyciek widzieć możesz sobie nalać trochę płynu i wyciek zlokalizować jeśli nie wiesz gdzie cieknie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
Hałasuje bo niema oleju... Poszukaj wycieków w okolicach pompki, węży odchądzących od niej i przy maglownicy.