Czy musze ustawiac geometrie kol po wymianie wahaczy?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- pietrekbyd
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam.Jak w temacie czy musze zrobic geometrie kol po wymianie wahaczy odrazu zauwazylem ze mam przestawiona troche kierownice w lewo po kawalku jazdy na nowych wahaczach.Regulacja jest na sworzniu zwrotnicy?te 3 srubki z ta podkladka?mc persona nie ruszalem wiec tak moze sie przestawic nie jest to na sztywno ?
tak z zresztą sam sobie odpowiedziałeś
pietrekbyd pisze:zauwazylem ze mam przestawiona troche kierownice w lewo po kawalku jazdy na nowych wahaczach
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- pietrekbyd
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Czy musze ustawiac geometrie kol po wymianie wahaczy?
Jakie powinny byc wartosci do 1,8 aam 92 r.Jest jakas stronka z takimi danymi?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Niżej masz wartości...ale moim zdaniem takie rzeczy powinno się zlecać komuś kto ma odpowiedni sprzętpietrekbyd pisze:Jakie powinny byc wartosci do 1,8 aam 92 r
- pietrekbyd
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Czy musze ustawiac geometrie kol po wymianie wahaczy?
Dzieki za wydruk zlece to fachowca ale lubie wiedziec ile winno byc zeby nie spieprzyli mi...