Wahacz

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

koczis1
Nowicjusz
Nowicjusz

Wahacz

Post autor: koczis1 » sob maja 28, 2011 13:10

Witam
mam następujący problem wymieniałem ostatnio gumy wahacza te okrągłe , gdy założyłem wszystko i zaczołem zakręcać ( śruba która wchodzi pionowo do ramy ) to najpierw miałem wrażenie ze gwint w ramie się objechał lecz dziś po dokładnych oględzinach wydaje mi się ze w ramie była wspawana nakrętka i spawy tej nakrętki puściły i śruba ciągle się krecia .
możne ktoś już spotkał się z czymś takim ? jak temu zaradzić ? zaglądając pod maskę wydaje mi się ze nie da się dojść do tej nakrętki ; |

Awatar użytkownika
RA_FEEL_IT!
Administrator
Administrator
Auto: Passat B5 FL 1.8T
Silnik: AWT

Wahacz

Post autor: RA_FEEL_IT! » sob maja 28, 2011 15:30

3. PRECYZUJ TEMATY! Jeśli ważna informacja jest jaki silnik posiadasz prosi się również o uwzględnienie tego w temacie (np. [mk2 TD] problem z pompą paliwa, [mk2 RF] problem z gaźnikiem, [mk4 ARL] dymienie auta), w innym wypadku wystarczy napisać na przykład: [mk2] wymiana rozrządu, [vento] jak wymienić nagrzewnicę?. NIEPRECYZOWANE TEMATY SĄ BEZWZGLĘDNIE KASOWANE!
nie usuwam tylko dlatego iż jesteś nowy na forum - koniecznie przeczytaj regulamin:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=13&t=398414" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”