kit z tdi w benzynie ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kit z tdi w benzynie ?
co sie stanie jak założę kit -30 z tdi 110KM do beznynki 1,4 16v bedzie duża różnica??
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
kit z tdi w benzynie ?
Obawiam się że stanie wyżej niż obecnie na serii
Rust is lighter than carbon fiber
- don vittorio
- rock n roll
kit z tdi w benzynie ?
Lipa będzie. Zamiast zglebowania będzie ukozowienie Prosto: tdi cięższy, mocniejsze springi, bardziej twrade i Twoja krwiożercza machina może poszybować pod niebo z zawiechą, ale na zimę jak znalazł. A różnicę poczujesz głównie w kieszeni Podaruj sobie takie wynalazki. Zestaw dobiera się pod auto a nie odwrotnie
"Jestem nędzarzem, posiadam tylko marzenia. Rozsiałem je u twych stóp.
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
kit z tdi w benzynie ?
nitrox89, don vittorio, własnie kit za darmo dostałem tylko nie cchę zakładac jak też myślałem ze bedzie wyżej kicha
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: kit z tdi w benzynie ?
Sprzedaj, zamień i po problemiemaximusmanuel pisze:nitrox89, don vittorio, własnie kit za darmo dostałem tylko nie cchę zakładac jak też myślałem ze bedzie wyżej kicha
kit z tdi w benzynie ?
guziolek, nie chce kupować nic innego niż gwint a tego nie sprzedam bo oddam