przeróbka wydechu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przeróbka wydechu
Witam w swoim golfie chciałem sportowy wydech założyłem ostatni tłumnik sportowy ale dalej cicho chodził wymieniłem srodkowy na przelot i super tylko troche za głosno znacie jakis sposób by go ciut wyciszyc
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
przeróbka wydechu
włożyć spowrotem środkowy
Ja na początku jak zakupiłem golfa to miałem środek przelot, końcowy Ulter i pięknie mruczał, lecz po roku jazdy na LPG środek w nim strasznie skorodował i dosłownie głowa pękała.
No i od tamtej pory jeżdżę na serii (daleko do pracy dojeżdżam i muszę mieć cicho w aucie).
Ja na początku jak zakupiłem golfa to miałem środek przelot, końcowy Ulter i pięknie mruczał, lecz po roku jazdy na LPG środek w nim strasznie skorodował i dosłownie głowa pękała.
No i od tamtej pory jeżdżę na serii (daleko do pracy dojeżdżam i muszę mieć cicho w aucie).
przeróbka wydechu
he no własnie głowa pęka zastanawiałem sie czy jest cos takiego jak półprzelot by troche wyciszał bo jednak chce miec wygar ale nie za mocny
- zwierzątki
- Mały gagatek
Re: przeróbka wydechu
jakbyś dał dźwięki przed i po to byśmy coś wymyślili a tak to wróżenie z fusów
wydech PROEX
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
przeróbka wydechu
Możesz seryjny środkowy przeciąć i wyciąć połowę elementów tłumiących a potem zespawać go ponownie, widziałem takie coś i fajnie to chodzi.
przeróbka wydechu
mam pytanie, chce uzyskac charakterystyczny dzwięk przy zmianie biegu( wiadomo oco chodzi) mam mk4 AHF 132km 285 nm po chipie. co zrobic zeby nie wywalać koncowego tlumika, macie jakies filmiki??