wymiana czopu osi tyniej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana czopu osi tyniej
witam
czeka mnie wymiana czopu osi tyniej - ma ktos moze jakis tutorial poradnik etc ? moze jakies wskazówki
wyszukiwarka mi nic nie znalazła :/
golf IV 1.8T fwd [ ale belka i czopy sa jednakowe dla wszystkich gdzie niema 4motion ]
czeka mnie wymiana czopu osi tyniej - ma ktos moze jakis tutorial poradnik etc ? moze jakies wskazówki
wyszukiwarka mi nic nie znalazła :/
golf IV 1.8T fwd [ ale belka i czopy sa jednakowe dla wszystkich gdzie niema 4motion ]
dead slow but still forward
wymiana czopu osi tyniej
Chodzi co o tą ośkę co na niej jest tarcza ?
W Mk 3 ( pewnie w MK4 jest bardzo podobnie ) jest tak że to jest przykręcony na 4 śruby.
Należy zdjąć tarczę, klocki i zacisk z jarzmem. Wtedy jest dostęp do tych śrub co trzymają to do belki.
W Mk 3 ( pewnie w MK4 jest bardzo podobnie ) jest tak że to jest przykręcony na 4 śruby.
Należy zdjąć tarczę, klocki i zacisk z jarzmem. Wtedy jest dostęp do tych śrub co trzymają to do belki.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
wymiana czopu osi tyniej
dzieki za info
widze ze bez wizyty u mechaniora sie nie obejdzie
widze ze bez wizyty u mechaniora sie nie obejdzie
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wymiana czopu osi tyniej
A dlaczego kolega tak twierdzi-widze ze bez wizyty u mechaniora sie nie obejdzie \wszystko da rade nawet pod blokiem wytargać , to wcale nie jest takie skomlikowane.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
wymiana czopu osi tyniej
Szkoda wlec auto do mechanika. Zrób to sam. Zero filozofii.
Zaopatrz się w młotek, bit krzyżak, klucze torx i heja
Zaopatrz się w młotek, bit krzyżak, klucze torx i heja
wymiana czopu osi tyniej
trzeba miec gdzie - jako ze nastala zima niemam blaszany garaz popoludniu jak jest ciemno to biedna perspektywa ;D
wymiana czopu osi tyniej
Nie panikuj....Przeca w ostatnią sobotę do lampki wymieniłem komplet tarcz i klocków w swoim MK4
Wszystko idzie ogarnąć
Wszystko idzie ogarnąć
wymiana czopu osi tyniej
no wlasnie moj mechanik mnie wystawil z terminem a po sniegu z krzywym kolem nie zamierzam jezdzic wiec chyba sam wymienie to :/