był dzwon teraz grają dzwoneczki

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

PawełB
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: PawełB » sob paź 23, 2010 21:45

tydzień temu babka wjechała mi w 4litery jechała konkretnie ale spoko bo mam hak poleciałem jak Kubica na starcie i tyle ale z czasem okazał się że chyba coś jest bo coś dzwoni po prawej stronie tak jak by z tylnego koła, jest to taki metaliczny dźwięk jak by dzwoneczki wędkarskie (jak ktoś wędkuje na grunt to wie o co chodzi). Na początku dzwoniło tylko na większych dołach teraz na każdym. Moje pytanie jest takie co mojej maszynie jest? dodam że w tym kole są luzy były przed dzwonem ok kąt go mam fakt są większe ale nie wiem czy to wynik zderzenia. W zasadzie nawet nie wiem czy to zawieszenie dzwoni ale coś jest pomóżcie mi

PawełB
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: PawełB » ndz paź 24, 2010 13:04

wie ktoś co może tak dzwonić taki metaliczny dźwięk jak jakieś blaszki czy coś z okolic prawego tyłu

rolandx
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: rolandx » czw mar 31, 2011 08:13

podłącze sie do tematu. U mnie tez są takie objawy. wszystko z wydechem jest ok, zawieszenie tez, cos gdzies stuka, tak jakby srubka stukala w rurce cos bylo luzne, nie wiem. w hamulcach blaszki sa ok, wiec napewno nie to.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”