był dzwon teraz grają dzwoneczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tydzień temu babka wjechała mi w 4litery jechała konkretnie ale spoko bo mam hak poleciałem jak Kubica na starcie i tyle ale z czasem okazał się że chyba coś jest bo coś dzwoni po prawej stronie tak jak by z tylnego koła, jest to taki metaliczny dźwięk jak by dzwoneczki wędkarskie (jak ktoś wędkuje na grunt to wie o co chodzi). Na początku dzwoniło tylko na większych dołach teraz na każdym. Moje pytanie jest takie co mojej maszynie jest? dodam że w tym kole są luzy były przed dzwonem ok kąt go mam fakt są większe ale nie wiem czy to wynik zderzenia. W zasadzie nawet nie wiem czy to zawieszenie dzwoni ale coś jest pomóżcie mi
wie ktoś co może tak dzwonić taki metaliczny dźwięk jak jakieś blaszki czy coś z okolic prawego tyłu
podłącze sie do tematu. U mnie tez są takie objawy. wszystko z wydechem jest ok, zawieszenie tez, cos gdzies stuka, tak jakby srubka stukala w rurce cos bylo luzne, nie wiem. w hamulcach blaszki sa ok, wiec napewno nie to.