mam trochę głupie pytanie i dla wielu pewnie odpowiedz będzie oczywista ale ja jednak mam lekką rozkminkę. chodzi o zawieszenia KONI z regulacją twardości. czy ktoś może mi powiedzieć w którą stronę reguluje się twardość zawieszenia? bo pytałem kilka osób i każdy mówi inaczej. na pokrętle (jak na obrazku) jest strzałka i napis FIRM a więc co to znaczy? czy kręcąc zgodnie ze strzałką jest coraz bardziej miękko czy twardo? niby mógłbym pokręcić i pojeździć ale nie mam możliwości i czasu. jest taki czas gdzie auto muszę na jeden dzień posadzić max na glebie i utwardzić go na maxa żeby nic nie tarło a nie mam czasu na experymenty zwłaszcza że tylne amory muszę wykręcić żeby ustawić twardość a nie chcę ich wymontowywać kilka razy.
fotka pokrętła
gwint z regulacją twardości
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gwint z regulacją twardości
czy może ktoś to potwierdzić? a najlepiej jak by znalazło się jeszcze kilku znawców tematu. dziś przód podkręciłem w jedną i druga ale nie miałem za bardzo okazji porządnie się przejechać a więc ciężko jednoznacznie potwierdzić.