Przesunieta belka tył o 15 s
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Panowie wiem, ze pomozecie pytanie co prawda nie o VW, aczkolwiek o audi a4, a ze audi a4 to, to samo co Passat praktycznie w zwiazku z tym pozwole sobie zapytać. Pojechałem zrobić geometrie po wymianie drązków i kolo do mnie mowi "Ma Pan przesunieta belke tylna o 15 secund" ja takie oczy Samochód nie zostawia 4erech sladów, wszystko z nim w porzadku, a tutaj takie coś sie slyszy, ale to realia tak komputer pokazał.. wiec pytanie czy to takie przesuniecie z ktorym mozna jezdzić i olać to czy robić coś z tym ? jak tak to co ?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dokąd jeździ to olać... Ludzie to na silę sobie problemów szukają.....
Druciarstwo - to jest to co kocham ...
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Re: Przesunieta belka tył o 15 s
To pytanie to chyba musisz zadać temu co ustawia geometrie. Zapytać jakie są dopuszczalne tolerancje dla Twojego modelu. I bedziesz wiedział ze masz złoma czy ok. Mozliwe ze auto miało masakrycznego dzwona i jest poskładane z 3 i dlatego masz takie szopki.
Pozdro
ZC
Pozdro
ZC
Re: Przesunieta belka tył o 15 s
Kolego to nie jest szukanie na sile problemów to jest troska o swoje bezpieczenstwo - chyba mylisz pojeciaenzo2211 pisze:Dokąd jeździ to olać... Ludzie to na silę sobie problemów szukają.....
Zimny chirurg - nie mam szopek z autem, wszystko w porzadku gdyby nie geometria i jej wykaz to na prawde nie dałoby sie odczuć ze istnieje jakis "problem" ktory nie jest problemem w praktyce a wyłacznie w liczbach [teori] teraz wiem ze to jest dopuszczalne przesuniecie, jak sie bedzie coś działo to wymiana belki i tyle.. Dzieki tak czy siak