Odrestaurowanie silnika od Golf 1.9D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A gdyby tak odrestaurować silnik? Golf 3 1.9D
brak mi... slow... nadziei też...
czy znacie kogos zaufanego kto chce sprzedac jakis TDi 1.9?
czy znacie kogos zaufanego kto chce sprzedac jakis TDi 1.9?
raz za kiedy ktoś wystawia w dziale sprzedam części tam szukaj ewentualnie zamieść post że chcesz kupić
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w takim razie miałeś albo pełno oleju na tłokach i on "uszczelniał" dlatego kompresja była dobra albo miałeś popękane pierścienie olejoweVwMaly pisze:a kompresja była mierzona i była w normie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
dlatego wymieniłem silnik i problem się skończył jak miałbym remontować stary to wyszło by więcej a tak za 1300 wyszło wszystko z przekładką i jest gitara
Jeśli chciałbym kupić TDI 1.9 to gdzie zamieścić info?
Dział komercyjny dot: "Ogłoszenia o kupnie całych Volkswagenów" dlatego nie chce wtykać tam swoich tematów by nie śmiecić. :/
Panowie, proszę, pomóżcie mi znaleźć jakiś silnik TDI 1.9. Z pewnością macie jakieś szersze znajomości VW a ja jestem tylko samotnym wychowującym ojcem, który kupił auto od złej osoby, i na dodatek włożył już 900zł i nie jest do końca zadowolony z usługi.
Dział komercyjny dot: "Ogłoszenia o kupnie całych Volkswagenów" dlatego nie chce wtykać tam swoich tematów by nie śmiecić. :/
Panowie, proszę, pomóżcie mi znaleźć jakiś silnik TDI 1.9. Z pewnością macie jakieś szersze znajomości VW a ja jestem tylko samotnym wychowującym ojcem, który kupił auto od złej osoby, i na dodatek włożył już 900zł i nie jest do końca zadowolony z usługi.
viewforum.php?f=119" onclick="window.open(this.href);return false; tu szukasz
a tu piszesz że chcesz kupić
viewforum.php?f=130" onclick="window.open(this.href);return false;
a z wsadzeniem innego silnika to nie będzie takie proste a zwłaszcza jak nie masz czasu na takie rzeczy lepiej zajmij się wychowaniem dziecka a tego klekota sprzedaj a za ok 4 tys kupisz już gotowego golfa TDI
a tu piszesz że chcesz kupić
viewforum.php?f=130" onclick="window.open(this.href);return false;
a z wsadzeniem innego silnika to nie będzie takie proste a zwłaszcza jak nie masz czasu na takie rzeczy lepiej zajmij się wychowaniem dziecka a tego klekota sprzedaj a za ok 4 tys kupisz już gotowego golfa TDI
viewforum.php?f=130 Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
viewforum.php?f=119 Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
viewforum.php?f=119 Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
na głównej stronie forum prawie na samym dole masz dział giełda i tam 1 temat to sprzedam części a 3 to kupię części może jesteś zbyt krótko na forum jak tego nie widzisz nie wiem...
A za ile ja moge sprzedac tego Golfa? Wlozylem w niego amory KYB, nowy rozrząd, pasek alternatora, wspomagania, poduszke silnika, pokrywę zaworów chyba nie trza liczyć. + filtry i olej...
ZALEŻY jaki stan popatrz na rok na allegro porównaj i wystaw