Golf IV 1.4 - Nieznana brrakująca część.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam ! Miesiąc temu kupiłem Golfa 4 1.4. Przy oglądaniu samochodu sprzedawca poinformował mnie że brakuje jakiejś części od filtra powietrza, ponieważ wcześniej był założony stożek. Problem w tym że w etce nie mogę za ch*ja znaleźć tej części, jej nazwy i nr katalogowego. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się ta część, i jeśli ktoś się orientuje, jaki jest jej koszt ?
Z góry dzięki !
Z góry dzięki !
Golf IV 1.4 - Nieznana brrakująca część. Pomocy !
Olej ASO. Jedz na szrot i kupisz sporo taniej. Ewentualnie Allego, nawet jak nie ma takiej czesci na aukcjach, wystarczy zadzwonic do kogos, kto ma Golfa na czesci.
-
- VWGolf.pl Killer
Golf IV 1.4 - Nieznana brrakująca część. Pomocy !
http://allegro.pl/rura-filtra-powietrza ... 32160.html" onclick="window.open(this.href);return false; tu masz rure z tą końcówką za 50 zeta
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
sebanow94, a klimę masz ? Bo to było tylko w autach z klimą...
Re: Golf IV 1.4 - Nieznana brrakująca część.
He dobre u mnie też brak tego i myślałem że jakiś wcześniejszy własciciel ją wymontował.Qto pisze:sebanow94, a klimę masz ? Bo to było tylko w autach z klimą...
-
- Nowicjusz
Miałem ten sam problem. Rozwiązaniem było udanie się na szrot i znalezienie podobnego węża o takiej samej średnicy i przycięcia go. W Volkswagenie powiedział mi gość że tylko cały można kupić a w sklepach z częściami ciężko dostać