pytanie o model uszczelki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
stoje przed wymiana uszczelki pod głowica i w sklepie po podaniu modelu mojego goferka wyskakuja dwa symbole uszczelek- moze ktos z Was wie ktora to bedzie lub gdzie znajde informacje jaki model powinienem kupic?
Moj golfik to:
MK III variant, grudzien 94(w sumie czesci pasowaly zawsze z 95), symbol silnika ADZ (z klima)
i co jeszcze powinienem kupic oprócz tej uszczelki?
Symbole jakie sie pojawiaja w komputerze to:
AAM 48197
ANN48198
Będę wdzięczny za szybka (p)odpowiedz.
Moj golfik to:
MK III variant, grudzien 94(w sumie czesci pasowaly zawsze z 95), symbol silnika ADZ (z klima)
i co jeszcze powinienem kupic oprócz tej uszczelki?
Symbole jakie sie pojawiaja w komputerze to:
AAM 48197
ANN48198
Będę wdzięczny za szybka (p)odpowiedz.
kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
Re: pytanie o model uszczelki
juz sie robi WVWZZZ1HZSW139598
zdradzisz(na przyszlosc) jak to rozkminiasz?
zdradzisz(na przyszlosc) jak to rozkminiasz?
kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
026 103 383 P - numer VW, na jego podstawie szukaj zamiennika
Nr który podałem jest do silników o numerze 011 565 i mniejsze...oraz do numerów nadwozia S-640000 i mniejsze
druga z możliwych uszczelek ma nr 026 103 383 B i pasuje do silników o numerze > 011565 i nr nadwozia > S-640000
Mowa o silniku ADZ, bo inne silniki z ta samą uszczelką mają zupełnie inne numery
katalogi części Gość w sklepie zamiast dumać, powinien zapytać o VIN albo nr silnika i na podstawie tych numerów dobrać odpowiednią uszczelkęgixy pisze:zdradzisz(na przyszlosc) jak to rozkminiasz?
Nr który podałem jest do silników o numerze 011 565 i mniejsze...oraz do numerów nadwozia S-640000 i mniejsze
druga z możliwych uszczelek ma nr 026 103 383 B i pasuje do silników o numerze > 011565 i nr nadwozia > S-640000
Mowa o silniku ADZ, bo inne silniki z ta samą uszczelką mają zupełnie inne numery
Re: pytanie o model uszczelki
Kolego dzieki za info.
Tylko teraz nie rozumiem- to mam brac ta ANN czy AAM?
Tylko teraz nie rozumiem- to mam brac ta ANN czy AAM?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tego nie wiem, literki to oznaczenia silnika...a cyferki pewnie wewnętrzne numery katalogowe jakiegoś producenta - nie wiem jakiego, bo tak by się po prostu sprawdziło w katalogu danego producenta. Niech gość w sklepie sprawdzi który jest odpowiednikiem tego numeru co podałem wcześniej.gixy pisze:to mam brac ta ANN czy AAM?
ok, tak mu powiem