pompa paliwa Vw Bora 2.3 V5
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
witam! wiecie może czy w Vw Bora 2.3 V5 150km AGZ jest łatwy dostęp do pompy paliwa? właśnie mi padła a cena wymiany to 50zł lub 250zł w zależności czy dużo grzebania jest.. i jakiej marki pompę polecacie do tego silnika.
Podnieś kanapę po stronie pasażera i pod wykładziną będziesz miał klapkę. Po jej zdjęciu będziesz miał dostęp do pompy paliwa.majk25alex pisze:wiecie może czy w Vw Bora 2.3 V5 150km AGZ jest łatwy dostęp do pompy paliwa?
Żeby wyjąć pompę musisz odczepić z niej wtyczkę i wężyki, oraz odkręcić pierścień mocujący pompę.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Nowicjusz
Re: pompa paliwa Vw Bora 2.3 V5
szybka odpowiedz dzieki poradziłem sobie z wymiana pompy bez mechanikaKamel pisze:Podnieś kanapę po stronie pasażera i pod wykładziną będziesz miał klapkę. Po jej zdjęciu będziesz miał dostęp do pompy paliwa.majk25alex pisze:wiecie może czy w Vw Bora 2.3 V5 150km AGZ jest łatwy dostęp do pompy paliwa?
Żeby wyjąć pompę musisz odczepić z niej wtyczkę i wężyki, oraz odkręcić pierścień mocujący pompę.