golf 4 problem z turbo... :/
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Jestem posiadaczem golfa 4 1.9 tdi w seri 90 koni. Zrobilem program silnika na 115 koni i od tego czasu mam pewien problem. Raz na jakis czas wyłącza mi sie turbinka, tzn jade sobie np 80 km/h i jest wszystko ok, jak jade ponad 110 i utrzymuje taka predkosci przez kilka minut poczym wciskam pedał gazu i jade samym dieslem TURBO NIE DZIALA, musze zgasic samochod i zapalic w wtedy wszystko dziala... nie zawsze turbo mi sie wylacza ale dzisiaj to juz przesada. Wracając z wakacji 300 km gasilem auto chyba z 12 razy.... Masakra, nie wiem gdzie moze byc przyczyna. Prosze o pomoc bo dzisiaj chcialem rozniesc ten samochod ... :/
- Łuki_79
- Forum Master
- Lokalizacja: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* wieś w POS
Podaj oznaczenie silnika - AGR czy ALH?
Miłej lektury http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=35&t=373372" onclick="window.open(this.href);return false;
Miłej lektury http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=35&t=373372" onclick="window.open(this.href);return false;
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
problem z turbo lub sterowaniem wtym takze programem. auto do gruntownej diagnozy
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Forum Master
Po pierwsze to turbina się nie wyłącza... ona działa cały czas, co najwyżej auto przechodzi w tryb awaryjny. Dobrze byłoby zrobić logi dynamiczne.