wibracje kola
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wibracje kola
tulejki drazka stabilizatora nowe poprawa ale nadal kolo drzy.. podczas ruszania nic nie szarpie wachaczem i drazkiem stabilizatora...tylko kolo drzy napewno nie klocki bo bez klockow tez drzy kolo.podczas jazdy po nieruwnosciach w kolach slychac pojedyncze stuki.kulka przegubu wyleciala mi jak ogladalem przegub,tylko za na skreconych nie strzelaja ...widac inny objaw zuzycia ma przegub...
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wibracje kola
a wczoraj rozwiązaniem tego samego problemu były przegubyjacek100 pisze:winnym szrpan kola podczas ruszania okazaly sie tuleje wachaczy
tutaj cytat z końca czerwca:jacek100 pisze:winnym okazuje sie przeguby koł maja luz w gniazdzie
i kolejny z końca czerwca, tutaj winne były krzywe tarcze:jacek100 pisze:drzenie kola czyli przeguby sa zuzyte!!! temat zamykam
a ile podobnych tematów wywaliłem...jacek100 pisze:przyczyna szarpania podczas ruszania i w czasie jazdy okazay sie tarcze krzywe ,nawet po prostowaniu nadal byla krzywa w ten sposob klocki ocieraly sie o tarcz..zamykam temat
Ty piszesz żeby tak sobie pisać czy o co chodzi ??
wibracje kola
no pewnie nikt nieumie mi doradzic wiec panie madry mialem te wszystkie przypadki pokolei je eliminowalem
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wibracje kola
to musisz mieć wyjątkowego pecha jeżeli coś wymienisz i usterka przechodzi a za chwilę okazuje się że znowu jest i przyczyna leży gdzie indziej
sorrki za czepianie się, nie przewidziałem tak niecodziennej sytuacji
PS
nie pisz posta jednego pod drugim, w prawym górnym rogu masz opcję edycji
koniec OT
sorrki za czepianie się, nie przewidziałem tak niecodziennej sytuacji
PS
nie pisz posta jednego pod drugim, w prawym górnym rogu masz opcję edycji
koniec OT
wibracje kola
rozumiem ok.ale niestety eliminowalem te przyczyny szarpan..niestety nadal szarpie zostaly mi przeguby
wibracje kola
w koncu wada skrzyni gluwna przyczyna szarpan lozysko zacina sie zamykam temat.....
Ostatnio zmieniony pt gru 02, 2011 12:45 przez jacek100, łącznie zmieniany 1 raz.