Demontaż linki ręcznego.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Demontaż linki ręcznego.
Witam! Niestety nie znalazłem nic na forum jak wymienić linkę ręcznego, może ktoś mi podpowie? muszę odkręcić konsole ręcznego aby dojść do linki?
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Demontaż linki ręcznego.
Było, było. Wyjmujesz kolego tylną popielniczkę i pod nią masz końcówki linek i nakrętki regulacyjne. Luzujesz, wyciągasz z orczyka przy dźwigni, wypinasz z wieszaków pod podłogą linkę, wyjmujesz z dźwigni w zacisku, składasz w odwrotnej kolejności. Nie wyciągaj rurki w która wchodzi linka pod tunelem srodkowym.
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Demontaż linki ręcznego.
Co do popielniczki, to trzeba jeszcze zdjąć boczne okrągłe osłonki i cienkim srubokrętem podważyć zatrzaski i zdjąć podstawe popielniczki. Jeżeli koncowka linki ułamie się w rurce to tniesz linke i wywiercasz ułamany koniec.
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Demontaż linki ręcznego.
A jak mam wyciągnąć linke z tej rurki???jestem właśnie pod autem i nie mogę jej wyciągnąć.
- VWaldini81
- LDZ
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Demontaż linki ręcznego.
Trzeba ją wyrwać lub wyłamaćstonefree pisze:Jeżeli koncowka linki ułamie się w rurce to tniesz linke i wywiercasz ułamany koniec