Mógł by mi ktoś napisać jakie to są czujniki opisane cyframi ( to nie moje zdjęcie ja u siebie mam tylko czujnik z numerem 5 a reszty nie mam) więc jak by ktoś mogł mi napisać jakich czujników mi brakuje?
I czy wychodzi kruciec z 2 wyjściami czy z jednym bo mam kilka takich krućców od wody i nie wiem który zamontować? ten który jest pomiedzy czujnikami na zdjeciu.
Czujniki 16v 9a
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Greenthumb
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Greenthumb
- Mały gagatek
- Kontakt:
Czujniki 16v 9a
Wg etki 3 jest to czujnik do wskaźnika temperatury i układu stabilizacji biegu jałowego, widziałem podobne czujniki używane do dodatkowych zegarków VDO. Miałem taki w podstawie oleju z chłodnicą.
Jeżeli 5 jest niebieski to jest to czujnik niskiego ciśnienia (0,25 bar) na magistrali olejowej.
Co do 4 może też być czujnikiem temp ale nowego typu gdzie termoelement jest odizolowany galwanicznie od cokołu czujnika, stąd dwa wyprowadzenia.
Jeżeli 5 jest niebieski to jest to czujnik niskiego ciśnienia (0,25 bar) na magistrali olejowej.
Co do 4 może też być czujnikiem temp ale nowego typu gdzie termoelement jest odizolowany galwanicznie od cokołu czujnika, stąd dwa wyprowadzenia.
Golf "Drugi" by finch
Mój Turbo Kopciuch
Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever
Mój Turbo Kopciuch
Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever
- Greenthumb
- Mały gagatek
- Kontakt: