vw 3 pomocy głośny pisk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
vw 3 pomocy głośny pisk
witam mam problem tego typu ze.....
cos zaczelo piszczec w silniku z dnia na dzien co raz bardziej a na zimnym to juz wogole nie mam pytan
znajomy mechanik wyminil nastepujace rzeczy napinacz ,tuleje napinacza ,pompa wody ,paski tylko nie rozdzadu bo nie ma po co , rolke napinacza i dalej sa piski pomozcie bo ja juz nie wiem co robic . co to tam piszczy ?!?!? pozdrawiam czekam na madra porade bo slyszalem juz tysiace i wszystkie mijaja sie z celem
cos zaczelo piszczec w silniku z dnia na dzien co raz bardziej a na zimnym to juz wogole nie mam pytan
znajomy mechanik wyminil nastepujace rzeczy napinacz ,tuleje napinacza ,pompa wody ,paski tylko nie rozdzadu bo nie ma po co , rolke napinacza i dalej sa piski pomozcie bo ja juz nie wiem co robic . co to tam piszczy ?!?!? pozdrawiam czekam na madra porade bo slyszalem juz tysiace i wszystkie mijaja sie z celem
- Paweł Marek
- V.I.P.
vw 3 pomocy
Opisz pisk albo nagraj nam i zapodaj linka. Krótkie popiskiwanie czy długotrwały pisk - coś więcej napisz. Próbowałeś chociaż wodą popsikać na paski czy to na moment pomaga?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
vw 3 pomocy
dlugotrwaly pisk do tego momentu az sie auto nie nagrzeje ,psikalem wodą , specjalnymi preparatami do lepszego klejenia sie paskow wszystko na nic
vw 3 pomocy głośny pisk
sprawdzalem, i dla pewnosci wkladalem od znajomego zeby wykluczyc to na pewno i dalej to samo i na moim alternatorze i na jego
- FURMAN TDI
- Użytkownik
vw 3 pomocy głośny pisk
Słuchaj rozumiem że sprawdziliście że wszystkie koła pasowe są w jednej osi dokładnie...?
Re: vw 3 pomocy głośny pisk
Ja musiałem wymienić koło pasowe bo gumy już na nim zparchaciały i przestał piszczeć.