Awaria skrzyni - druga w ciągu roku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
To nie forum na elektrodzie ... Tutaj jest kultura i zawsze dostaniesz wyczerpującą wypowiedź  

Mój GolF Mk3  -  http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=503143
Wracając do mojego problemu już wiem co się stało:) na szczęście to nie mechanizm różnicowy się rozwalił tylko półoś. Łożysko się rozleciało, kupiłem nowe założyłem na półośkę kosz 180 zł   
       Mam nadziej, że moje doświadczenie komuś pomorze
 Mam nadziej, że moje doświadczenie komuś pomorze  i tak każdy wie że Golfy to najlepsze samochody
  i tak każdy wie że Golfy to najlepsze samochody   

Pozdrawiam Busiak

Mam nadziej, że moje doświadczenie komuś pomorze
 Mam nadziej, że moje doświadczenie komuś pomorze  i tak każdy wie że Golfy to najlepsze samochody
  i tak każdy wie że Golfy to najlepsze samochody   
 Pozdrawiam Busiak

Miałem taki sam przypadek jak kolega wyżej Busiak, stanąłem przed znakiem stop, sprzęgło jedynka sprzęgło dwójka i skrzynia nie przenosiła napędu tylko zgrzyt;/
Zaholowałem na warsztat myśląc ze skrzynia padła, już miałem ja wyciągać, gdy zobaczyłem rozwalona osłonę przegubu zewnętrznego i to był cały winowajca, 130 nowy przegub i autko jeździ

Zaholowałem na warsztat myśląc ze skrzynia padła, już miałem ja wyciągać, gdy zobaczyłem rozwalona osłonę przegubu zewnętrznego i to był cały winowajca, 130 nowy przegub i autko jeździ

Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "