Pilot centralki mk4

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

kamikadzebm
Ma gadane
Ma gadane

Pilot centralki mk4

Post autor: kamikadzebm » wt wrz 26, 2017 06:05

Witam. Wczoraj chciałem wymienić baterię w pilocie od Centralki i niestety po wymianie pilot nie działa.. nie swieci się czerwona dioda po wcisnieciu któregokolwiek z przycisków. Drugi problem jest taki że odkąd mam mojego golfa z zamkiem dzialy się rozne cuda. Teraz sprawa wygląda tak że. Pilot nie działa. Zamek z kluczyka tez nie działa jedynie co się dzieje to zamyka się rygiel od strony kierowcy. Wczesniej gdy pilot chodził to wszystkie drzwi się zamykaly ale rygiel albo wyskakiwal z powrotem albo nie do konca sie chował, a przy otwieraniu nie wychodzil do konca musiałem otwierać drzwi w chwili wcisniecia przycisku na pilocie. Standardowo nie działa brzeczyk i nie zawsze oswietlenie drzwi i podsufitki. Także nie mogę zakodowac kluczyka od nowa ponieważ dioda przy zamykaniu z kluczyka nie swieci ani w drzwiach ani na pilocie. Jak działał pilot po dwukrotnym zamknieciu świeciła koło rygla. Teraz pytanie czy wymieniać zamek czy mikrostyk?

Kamil_N
Mały gagatek
Mały gagatek

Pilot centralki mk4

Post autor: Kamil_N » śr wrz 27, 2017 00:18

Skoro nie działa Ci nawet dioda na pilocie to coś raczej źle zlozyles albo ulamales

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”