Pilot centralki mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Pilot centralki mk4
Witam. Wczoraj chciałem wymienić baterię w pilocie od Centralki i niestety po wymianie pilot nie działa.. nie swieci się czerwona dioda po wcisnieciu któregokolwiek z przycisków. Drugi problem jest taki że odkąd mam mojego golfa z zamkiem dzialy się rozne cuda. Teraz sprawa wygląda tak że. Pilot nie działa. Zamek z kluczyka tez nie działa jedynie co się dzieje to zamyka się rygiel od strony kierowcy. Wczesniej gdy pilot chodził to wszystkie drzwi się zamykaly ale rygiel albo wyskakiwal z powrotem albo nie do konca sie chował, a przy otwieraniu nie wychodzil do konca musiałem otwierać drzwi w chwili wcisniecia przycisku na pilocie. Standardowo nie działa brzeczyk i nie zawsze oswietlenie drzwi i podsufitki. Także nie mogę zakodowac kluczyka od nowa ponieważ dioda przy zamykaniu z kluczyka nie swieci ani w drzwiach ani na pilocie. Jak działał pilot po dwukrotnym zamknieciu świeciła koło rygla. Teraz pytanie czy wymieniać zamek czy mikrostyk?
Pilot centralki mk4
Skoro nie działa Ci nawet dioda na pilocie to coś raczej źle zlozyles albo ulamales