Moduł Komfortu J na AH
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moduł Komfortu J na AH
Mam problem z Golfem 1998r. HB full elektryka moduł komfortu 1J0 959 799 J, problem wygląda następująco, gdy jest ciepło moduł odcina zasilanie na oświetlenie wnętrza+ kopertówki. Mam możliwość kupienia modułu tylko z końcówką AH (1J0 959 799 AH), jaka jest różnica pomiędzy tymi modułami oraz czy mogę założyć taki do siebie? Centralka jest zmieniona, nie oryginalna więc nie będę musiał kodować kluczyków do modułu. Czy będę musiał coś robić po zmianie modułu? Na jaki numer mógłbym zamienić mój moduł?
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Moduł Komfortu J na AH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=436027" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forum.vw-passat.pl/threads/1476 ... %C5%BCnica" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forum.vw-passat.pl/threads/1476 ... %C5%BCnica" onclick="window.open(this.href);return false;
Moduł Komfortu J na AH
Dzięki wielkie, temat z forum.vw-passat.pl widziałem ale nie ma nic tam szczególnego i konkretnego. Ten 1. link rozwiał moje wszystkie wątpliwości, nie widziałem go.
Trzeba coś robić po zmianie komfortu, jeśli nie mam oryginalnej centralki tylko zastąpioną?
Trzeba coś robić po zmianie komfortu, jeśli nie mam oryginalnej centralki tylko zastąpioną?
- Garrison
- Forum Master
Re: Moduł Komfortu J na AH
Skoro na tym wszystko działa to na AH też powinno bez zmianPatryk. pisze:Dzięki wielkie, temat z forum.vw-passat.pl widziałem ale nie ma nic tam szczególnego i konkretnego. Ten 1. link rozwiał moje wszystkie wątpliwości, nie widziałem go.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Moduł Komfortu J na AH
wystarczy że komfort będzie z anglika albo z sedana lub varianta...i bez kabelka na RS232 nic nie zrobi - tzn działać będzie ale nie tak jak powinno.Garrison pisze:Skoro na tym wszystko działa to na AH też powinno bez zmian
Minimum VAG jest potrzebny...a większości przypadków jak wyżej.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Moduł Komfortu J na AH
Patryk., a próbowałeś go wymontować i poprawić w nim luty ??? obstawiam popękane luty bo już to przerabiałem u siebie jak pięknego dnia lampka sama z siebie zgasła .
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
- Garrison
- Forum Master
Re: Moduł Komfortu J na AH
Założyłem z góry, że moduł będzie od identycznego auta. Nie bij :EQto pisze:wystarczy że komfort będzie z anglika albo z sedana lub varianta...i bez kabelka na RS232 nic nie zrobi - tzn działać będzie ale nie tak jak powinno.Garrison pisze:Skoro na tym wszystko działa to na AH też powinno bez zmian
Minimum VAG jest potrzebny...a większości przypadków jak wyżej.
Moduł Komfortu J na AH
Dzięki wszystkim za pomoc. Moduł wymieniony i wszystko działa. Znalazłem u siebie w mieście za 50zl z końcówką AH.